Contact
MediaJury Junior

Welkom bij MediaJury Junior!

MediaJury Jr Wat is MediaJury Junior?

Omdat we ook graag de mening van kinderen over het Vlaamse medialandschap kennen, hebben we in februari 2014 het MediaJury kinderpanel in het leven geroepen!

Een keer per maand kunnen de kinderen van geregistreerde panelleden deelnemen aan een aparte kinderbevraging. Deze maandelijkse kindervragenlijsten vallen binnen het huidige MediaJury panel en zijn speciaal afgestemd op het kijkgedrag van kinderen van 5 tot en met 12 jaar oud.

Wat moet mijn kind doen?

De vragenlijsten zijn steeds herkenbaar aan een eigen logo en startknop die je op je persoonlijke "Mijn MediaJury"-pagina kan terugvinden. Op die manier is meteen duidelijk wanneer een kindervragenlijst actief is, maar hou jij als ouder steeds de controle en overzicht over de deelnames van je kinderen. (Opgelet, per vragenlijst kan er slechts één kind per MediaJury-lid deelnemen.)

Verder proberen we steeds eenvoudige vragen en aangepaste antwoordmogelijkheden te gebruiken en waken we erover dat de totale duurtijd van de vragenlijsten beperkt blijft. Natuurlijk zullen we ook de vragenlijsten zo visueel mogelijk maken, met foto's,filmpjes, e.d. waar mogelijk.

Door het delen van hun mening helpen de kinderen de mensen van hun lievelingszenders heel erg goed. We delen de resultaten continu met de programmamakers en zenders. Op die manier kunnen zij kijken wat kinderen goed vinden of wat er net beter kan bij hun lievelingsprogramma's of presentatoren.

  

Verdien
FUN waardecheques!

De vergoeding om deel te nemen aan deze kindervragenlijsten is volledig gescheiden van jouw persoonlijke spaartegoed. Per ingevulde vragenlijst zal je kind €1 verdienen op een apart spaartegoed: "Mijn kindersaldo". Dit saldo wordt in een aparte sectie op je persoonlijke "Mijn MediaJury"-pagina getoond. Zodra je kind(eren) €10 heeft (hebben) gespaard, is een uitbetaling mogelijk in de vorm van een Fun Geschenkcheque (Dit is een e-voucher code per mail. Deze kan zowel aan de kassa in de winkel als in de online webshop worden gebruikt).

Hoe vraag je een uitbetaling van je kindersaldo aan?

  • Klik op je persoonlijke “Mijn MediaJury”-pagina onder “Mijn kindersaldo” op “laten uitbetalen”
    (dit is enkel mogelijk als het kindersaldo minstens 10 euro bedraagt)
  • Bevestig dat je het saldo wilt laten uitbetalen door op “Ja, uitbetalen” te klikken
  • Je saldo is succesvol aangevraagd als je een dankscherm te zien krijgt.

Goed om te weten:

  • Je kan het kindersaldo laten uitbetalen per bedrag van 10 euro. Zo kan je dus ook het bedrag opsparen tot
    20 euro (of meer) en twee Fun Geschenkcheques aanvragen.
  • Je saldo zal de dag na je aanvraag worden verlaagd.
  • Je waardecode wordt je binnen de 10 werkdagen per mail toegestuurd.

 

Een moment, uw opdracht wordt verwerkt...