Contact
 Welcome

Wat moet ik doen als lid van Mediajury?

Wil jij graag jouw mening kwijt over wat je te zien en te horen krijgt op de Vlaamse televisie en radio? Dat kan, als lid van het MediaJury-panel. Laat je stem horen en word beloond voor jouw mening!

Dagelijkse tv waardering

Als lid van het MediaJury-panel krijg je elke dag de kans om aan de hand van een korte vragenlijst de televisieprogramma's van Vlaamse televisiezenders van de avond ervoor te beoordelen. Dagelijks krijg je hiervoor een herinnering via e-mail. Ook via Facebook en twitter houden we je op de hoogte.

In de dagelijkse vragenlijst vragen we je aan te geven welke programma's je hebt gezien en hier telkens een score aan te geven van 1 tot 10. Verder kan je positieve en/of negatieve punten van de programma's vermelden. Ook als je een avond geen televisie hebt gekeken, kan je dat aanduiden in de vragenlijst en telt je deelname.

Minstens 10 TV-deelnames per maand = 200 punten

Extra vragenlijsten

Naast de dagelijkse tv vragenlijst, zijn er ook geregeld extra vragenlijsten beschikbaar! Deze gaan dan over diverse vlaamse tv- of radioprogramma's.

Alle vragenlijsten zijn steeds zeer kort (vaak minder dan 3 minuten) en kunnen de dag na de uitzending worden ingevuld vanaf 5 uur 's morgens tot 2 uur de volgende ochtend.

Een moment, uw opdracht wordt verwerkt...