Contact
Welcome

Welkom op de MediaJury-website!

Wil jij graag jouw mening kwijt over wat je te zien en te horen krijgt op de Vlaamse televisie en radio? Word dan snel lid van het MediaJury-panel. Laat je stem horen en word beloond voor jouw mening!

NEEM DEEL AAN ONZE ONDERZOEKEN EN SPAAR MEE VOOR MOOIE PRIJZEN!


Prijzen

Wat is MediaJury?

MediaJury is een onafhankelijk mediapanel van GfK waar jij jouw mening kan geven over het Vlaamse radio- en televisielandschap en dit tegen vergoeding. Jouw mening is dus geld waard!

Wat moet ik doen?

Als lid van het MediaJury-panel krijg je elke dag de kans om aan de hand van een korte vragenlijst de televisie-programma's van Vlaamse televisiezenders van de avond ervoor te beoordelen. Dagelijks krijg je hiervoor een herinnering via e-mail. Ook via Facebook en twitter houden we je op de hoogte.

Lees meer ...

Vergoeding?

Hoe zit de vergoeding nu in elkaar? Omdat we alle leden willen belonen, werken we met een combinatie van vaste vergoeding en een maandelijkse loterij.

Lees meer ...

MediaJury Junior

Omdat we ook graag de mening van kinderen over het Vlaamse medialandschap kennen, hebben we in februari 2014 MediaJury kinderpanel in het leven geroepen!

Een keer per maand kunnen de kinderen van geregistreerde panelleden deelnemen aan een aparte kinderbevraging. Deze maandelijkse kindervragenlijsten vallen binnen het huidige MediaJury panel en zijn speciaal afgestemd op het kijkgedrag van kinderen tussen 5 en 12 jaar oud.

Op zoek naar meer informatie? Neem een kijkje op onze MediaJury Junior infopagina!

Online GfK & GfK Belgium

Als lid van het MediaJury-panel kan je tevens lid worden van OnlineGfK. OnlineGfK is de webomgeving voor deelnemers aan online onderzoek van GfK. Ook hier is jouw mening geld waard en krijg je steeds een vaste vergoeding per ingevulde vragenlijst. Wanneer je in beide panels actief ben, kan je je saldo bijgevolg sneller aanvullen.

Lees meer ...

Een moment, uw opdracht wordt verwerkt...